Drets de propietat intel·lectual i industrial
 
Els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre el lloc web conegut com "elgall.com", "elgalleditor.com", "elgall.net" i "elgalleditor.net" (d'ara en endavant el lloc web del Gall Editor) pertanyen a El Gall Editor S.L. amb CIF: B07740699 i amb l'adreça a: Plaça de ca les Monnares, 19 baixos - 07460 Pollença - Mallorca - Illes Balears.
Els drets de propietat intel·lectual sobre la pàgina comprenen els contingut d'aquesta, el seu disseny amb tot els elements que ho integrin i el codi font amb el qual està programat, i estan protegits conforme amb la legislació espanyola i internacional relativa als drets d'autor.
Els drets de propietat intel·lectual sobre el logotip que apareix a la part superior de totes les pàgines de lloc web i els drets de propietat sobre el noms de domini "elgall.com", "elgalleditor.com", "elgall.net" i "elgalleditor.net" pertanyen igualment a l'empresa mencionada.
 
Exempció de responsabilitat de l'autor
 
El Gall Editor no assumeix cap responsabilitat pel mal ús que els visitants del lloc puguin fer del contingut d'aquest. De la mateixa forma, l'autor del lloc web no assumeix cap responsabilitat pels continguts, pel mal funcionament o per possibles danys derivats de les pàgines.
L'autor es reserva el dret a variar sense previ avís el contingut de qualsevol de les pàgines o seccions del lloc web del Gall Editor.
 
Acceptació de les condicions d'ús
 
L'accés com a visitant del lloc web del Gall Editor implica l'acceptació dels termes i condicions d'utilització del lloc web, en la forma en que aquests han quedat expressats en aquest avís legal.