Història de la cuina i l'alimentació a les Illes Balears

L’alimentació i la cuina són activitats consubstancials a l’espècie humana i, alhora, el resultat de noves experiències, on es combina la necessitat de menjar i, al mateix temps, la curiositat per a provar nous aliments i noves formes de cuinar-los.

Però, us heu plantejat mai per què menjam i com menjam?

La nostra forma de menjar i la nostra cuina són la integració dels aliments que provaren, gustaren, recol·lectaren, introduïren i aprengueren a elaborar, totes i cadascuna de les civilitzacions humanes que deixaren la seva empremta a les nostres terres.

Aquest llibre és una mirada personal de l’autor als esdeveniments històrics que han anat succeint a les Illes Balears i com aquests fets han marcat i definit la nostra forma de menjar i de cuinar.

 
Autor: Tur Marí, Josep A.
 
 
ISBN: 978-84-16416-84-4
Edició: 1
Col·lecció: Taula parada
Pàgines: 190
Format: 24 x 22
Preu Format Paper: 30 €
Quantitat: Total: