Bandejat
El 1645 acabà el conflicte que enfrontà durant mig segle els Canamunt i els Canavall mallorquins, però la pau dels cavallers no significà el mateix per a tothom. En aquest context, els bandejats-bandolers, que fins aleshores havien donat suport a un o altre partit, foren abandonats a la bona de Déu.
Amb aquest rerefons històric, la colla del mestre de son Bosch ha de lluitar, no per la riquesa ni la glòria, sinó per la vida.
 
Autor: Salas, Pere

És llicenciat en Història per la UIB des de 1987, i el 1995 es va doctorar amb la tesi "Les estructures del poder local a la Mallorca rural (855-1898). És arxiver i bibliotecari de l'Ajuntament de Pollença i des de 1997 exerceix de professor associat del Departament de Ciències Històriques de la UIB.
Entre les publicacions mé destacades cal citar: "El poder i els poderosos a les viles de Mallorca (1869-1989), Documenta Balear; "Guillem Cifre de Colonya. Un Sant que no anava a missa", El Gall Editor, 1999; "Historia de Pollença. Segle XX". Sa Nostra - Ajuntament de Pollença, 2001.
Juntament amb Antoni Marquès realitzà el llibre "Les possessions de Pollença" El Gall Editor i és coautor de "La guerra civil a Pollença", Documenta Balear, 2006.
En el camp dels documentals, destaca la seva labor com a guionista i director de "Un sant que no anava a missa", dedicat a la vida i obra de Guillem Cifre.


Autor: Sáez, Martí

Martí Sàez. Nat a Palma el 1961. Es diplomà el 1985 a l'Escola Universitària de Formació del Professorat d'EGB de la Universitat de les Illes Balears. Féu estudis musicals i ha estat director de diverses corals, com ara Música Viva, Ars Antiqua, l'Orquestra In Tempo i el grup Cap·pela. En l'actualitat és el director de la coral Ciutat d'Alcúdia. Ha estat autor i director de la part musical de les obres Anomenat lo Tort, Lo Bon Rei, Després de la desgràcia, Bandejat i La deixa.
 
 
ISBN: 84-921666-1-4
Edició: 1997
Col·lecció: Llibres del món i de la bolla
Pàgines: 140
Format: 21x14
Preu: 9€
Afegir a la Cistella