Margalida Munar Munar

Vanéixer l'any 1956, és mestra i pedagoga. «Vaig ser cofundadora, mestra i directora de l’escola Mata de Jonc, un projecte ple de creativitat, energia i voluntat de canvi. Vaig coordinar durant anys les Trobades d’Escoles Mallorquines, encontres d’intercanvi i formació dels centres que feien ensenyament en català. I fins ara —prop de la jubilació, a la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Palma— he tengut el privilegi de treballar sobretot dins l’àrea d’arts, amb docents enamorats del seu treball. La meva feina em confirma que l’escriptura, la fotografia, el teatre, la música, la dansa... captiven infants i joves perquè connecten amb les seves emocions i els permeten conèixer-se millor.

Vaig escriure La idea d’educació a l’obra de Joan Mascaró (1997), on vaig pretendre divulgar la figura d’aquest mallorquí universal. Les seves paraules m’acompanyen sempre.

També Menjar ràpid sa i bo (2006). De llavors ençà, el món de l’alimentació i la nutrició ha evolucionat molt. Mentre això passava, jo m’he interessat per aprendre’n, reciclar-me i adoptar els canvis d’alimentació que em permeten tenir millor esment de la meva salut. El resultat d’aquesta recerca, és el llibre que teniu a les mans “Senzill, sa i bo. Cuinam i menjam juntes.»

 
Títols
Senzill, sa i bo. Cuinam i menjam juntes