Senzill, sa i bo. Cuinam i menjam juntes

La investigació sobre alimentació i nutrició avença cada dia i seguir les propostes dels experts pot ser un factor decisiu per a la nostra salut. Les propostes d’aquest llibre són fer un menjar:

SENZILL perquè cuinam amb pocs ingredients.

SA, perquè ho feim amb aliments de temporada i amb les coccions més sanes.

BO per al paladar, perquè cuidam el gust en tot moment, tastam, tastam i tastam! i...

BO per al planeta, perquè amb la previsió —menú setmanal—, evitam tudar menjar.

I com a hàbit més saludable encara tenim el de cuinar i menjar juntes sempre que puguem. És tan bo i necessari per als infants i joves com per a les persones adultes: és l’única ocasió que tenim cada dia per compartir conversa i estima. Podem cuidar-la o perdre-la, nosaltres triam.

Aquest llibre ens proposa fer els preparatius juntes, engrescar-nos, cuidar aquest temps i passar gust.

 
Autor: Munar Munar, Margalida

Vanéixer l'any 1956, és mestra i pedagoga. «Vaig ser cofundadora, mestra i directora de l’escola Mata de Jonc, un projecte ple de creativitat, energia i voluntat de canvi. Vaig coordinar durant anys les Trobades d’Escoles Mallorquines, encontres d’intercanvi i formació dels centres que feien ensenyament en català. I fins ara —prop de la jubilació, a la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Palma— he tengut el privilegi de treballar sobretot dins l’àrea d’arts, amb docents enamorats del seu treball. La meva feina em confirma que l’escriptura, la fotografia, el teatre, la música, la dansa... captiven infants i joves perquè connecten amb les seves emocions i els permeten conèixer-se millor.

Vaig escriure La idea d’educació a l’obra de Joan Mascaró (1997), on vaig pretendre divulgar la figura d’aquest mallorquí universal. Les seves paraules m’acompanyen sempre.

També Menjar ràpid sa i bo (2006). De llavors ençà, el món de l’alimentació i la nutrició ha evolucionat molt. Mentre això passava, jo m’he interessat per aprendre’n, reciclar-me i adoptar els canvis d’alimentació que em permeten tenir millor esment de la meva salut. El resultat d’aquesta recerca, és el llibre que teniu a les mans “Senzill, sa i bo. Cuinam i menjam juntes.»

 
 
ISBN: 978-84-16416-92-9
Edició: 1
Col·lecció: Taula parada
Pàgines: 354
Format: 17 x 24
Preu: 36€
Afegir a la Cistella